Translate

Onze dekreu Nox

Arak-Nox From Luna Wolfskin.
Hij staat op de DHCN site bij de dekreuen.
                                             Voor meer informatie

                                                         Klik hier                        

Even in het kort over Nox, onze meneer is een echte huishond en een enorme knuffelbeer. Hij doet alles voor een fijne knuffel en is erg lief voor (jonge) kinderen. Wat zijn karakter betreft is het een erg relaxte en stabiele reu. Hij is verdraagzaam en kan goed met onverwachte situaties omgaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan een middagje over de markt of plotseling slecht weer. 

Hier thuis is Daya echt zijn vriendin. Ze spelen dagelijks heel wat af en zijn onafscheidelijk. In andere honden is Nox eigenlijk niet echt ge├»nteresseerd. Eventjes ruiken en eigenlijk weer verder. Wel komt hij duidelijk op voor Daya en onze cocker Luna. Nox is hier niet onze roedel leider en staat onder Luna in rang. Daar is eigenlijk nog nooit ruzie of strijdt om geweest. Tijdens het wandelen is Nox niet de dominante reu en gaat wanneer echt nodig niet de strijdt aan en zal eigenlijk in alle gevallen op zijn rug gaan liggen. 

Onze drie honden gaan eigenlijk overal mee naar toe. Van een dagje Ameland tot wintersport in Oostenrijk. Hierdoor zijn ze veel gewend en kijken ze niet echt meer op van vreemde dingen. 

Nox is op puppy cursus geweest als kleine pup. Daarna zijn doorgestroomd naar Basis 1 en Basis 2. Uiteindelijk waren wij gestart met GG1 maar kwamen er achter dat wij Nox hier geen enorm plezier mee deden. Hij geniet veel meer van een lange wandeling of een rondje naast de fiets. Vandaar dat wij deze cursus niet afgemaakt hebben. HD A
ED Vrij
DM vrij 


2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige hond. Nu maar hopen dat de dekking van Ulina lukt. Wij staan op de lijst van Pauline voor een reutje uit dit nest.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel hij is ook prachtig en vooral erg lief. Wulfi is drachtig ik ben zo blij dat het gelukt is het is een prachtig stel.Het is zo eind september.Nog even geduld.

      Verwijderen